A közönség kedvence: a Mindszentyneum az Év Háza 2023 pályázaton! - Mindszenty József Látogatóközpont - Zalaegerszeg

Blog

A közönség kedvence: a Mindszentyneum az Év Háza 2023 pályázaton!

2023. 07. 14.
Év Háza közönségdíj 2023

Év Háza közönségdíj 2023

Az Év háza pályázat célja megismerni és megismertetni a szakmával és a közvéleménnyel a neves Bíráló Bizottság által színvonalasnak ítélt épületeket. Az Év háza a hazai építész szakma­ elis­mert díja, amely a családi házak, kis lakóépületek valamint 2018 óta a középületek szakmai szempontok alapján ér­tékelt ­elismerése. A díjazottak sorában szinte kivétel nélkül megtalálható­k a sz­akma legje­les­ebb képviselői.

A Magyar Építész Kamara és a Magyar Építőművészek Szövetségének szakmai védnökségével két fő – családi ház és középület – kategóriában indítottak szavazást.

Középület kategóriában az egy héten keresztül zajló internetes közönségszavazáson 32 jelölt közül végül 1557 szavazattal lett nyertes a Mindszentyneum, szoros versenyben az Új Pécsi Vásárcsarnok épületével.

Köszönjük mindenkinek, aki ebben az egy hétben támogatott bennünket személyes ajánlásával, megosztásokkal és like-okkal, kifejezve szimpátiáját a legújabb zalaegerszegi épülettel.

Fontos, hogy a közönségszavazás és a szakmai zsűri döntése egymástól teljes független.

Drukkolunk a tervezőcsapatnak a további sikerekért!

A Konkrét Stúdióról és az épületről további információk és képek itt találhatók: https://konkretstudio.hu/munkak/mindszenty-zarandokkozpont-zalaegerszeg/

 

ÉV HÁZA KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS 2023!

Legyen a Mindszentyneum az Év Háza!

Szeretettel kérünk minden kedves Érdeklődőt, Látogatót, támogassák a Mindszentyneum – Mindszenty József Látogatóközpontot a képre kattintva egy LIKE gombbal, hogy csodálatos épületünk kívül-belül is elmondhassa magáról, hogy a közönség kedvence!

Legyen a Mindszentyneum az Év Háza!

Legyen a Mindszentyneum az Év Háza!

Építészet: Balogh Csaba (Konkrét Stúdió) és Kádár Mihály (TSPC ) vezető tervezők
Deigner Ágnes, Sirokai Levente, Sónicz Péter (Konkrét Stúdió)

„A Mindszentyneum létrehozásával a cél a kezdetektől egy nyitott, befogadó épület létrehozása volt, amely egyben egyfajta stratégiai elem, a város egyik jelképe, építészeti és kulturális értelemben is igazodási pont. Folytatja azt a szociálisan is érzékeny városfejlesztési szemléletet, amelyet a város nagyjai, többek között Mindszenty is ránk hagytak.”

További érdekes információk az épületről: https://konkretstudio.hu/munkak/mindszenty-zarandokkozpont-zalaegerszeg/?fbclid=IwAR1r7_ibSNPwXZjrk65vJBctJRdszBRgcHDqodB-_WrubNQo8Y33KyrCvsg

Fontos, hogy a közönségszavazás és a szakmai zsűri döntése egymástól teljes független.